SERVIS

bORNEO KOMRAD

KOTA KINABALU

PERKHIDMATAN

RUANGAN SEWA

Satu ruangan kondusif untuk aktiviti mesyuarat/program/kelas atau yang sewaktu dengannya. Ruang yang selesa dan dilengkapi kemudahan asas ini boleh disewa hanya dengan RM60 untuk setiap jam.

katering

Perkhidmatan katering sebagai solusi yang tepat untuk acara yang anda bakal langsungkan. Dengan harga minimum RM100, anda boleh melengkapkan kumpulan anda dengan makanan dan minuman tanpa perlu terbeban dengan masalah bajet, kuantiti dan rasa.

SULAMAN

Menyediakan servis sulaman baju koperat, topi atau apa sahaja yang berbentuk sulam. Hanya RM 58 - RM 70 sahaja untuk sulaman baju korporat lengkap (depan; logo dan nama, belakang; satu ayat).

percetakan

t-shirt

Sehelai cuma RM 14 sahaja dengan menepati tempahan baju minimum 30 helai, jenis cotton lengan pendek, satu cetakan di satu bahagian, dan cetakan satu warna. Untuk kuantiti lain, hubungi kami untuk dapatkan harga yang berpatutan.

halaman depan buku

RM 3 sahaja untuk cetak halaman depan buku berzaiz A4. Minimum 30 pcs. Kami juga mennyediakan khidmat percetakan lain seperti kad, poster,  kad undangan dan sebagainya.

tote-bag

Tote bag kelahiran Borneo Komrad hanya RM 25 sahaja. Mengekspresikan beberapa ceritera di negeri Sabah. Bagi pelanggan yang mahu menempah tote bag dengan citarasa masing-masing boleh hubungi terus pihak kami.